Classe Mitjana al Palau

Classe Mitjana és un disc que va néixer poc abans que s’acabés el 2011 i que hem tingut la sort de presentar en molts i diversos formats de concert. Amb tot, el novembre de 2012, el vam poder portar al Palau de la Música acompanyats de molts amics a l’escenari i al públic.

Bernat Sanchez i Oriol Romaní (Mine!), Ferran Palau (Anímic), Pep Rius (L’Abdobminable Gallina Nauseabunda, Raydibaum, C.E.Dharma), Joan Pons (El Petit de Cal Eril) i nosaltres mateixos vam pujar a l’escenari per (re)presentar aquesta emocionant posada en escena de Classe Mitjana que combina teatre, audiovisual i música. 

Aquell dia vam comptar amb molts més amics que no només els que van entrar a escena. Al timó de les llums i l’enregistrament també n’hi vam tenir una colla. Gràcies a ells, us podrem portar Classe Mitjana al Palau  (playlist del concert) fins a casa, a les vostres pantalles. Per primer cop, ens aventurem a transportar l’experiència de Rosa-Luxemburg en directe a la pantalla. Allò que vam poder presentar amb totes les entrades exhaurides, estem molt contents de poder-ho compartir amb tothom que no hi va poder ser i amb tots aquells que volen repetir. 

CLASSE MITJANA AL PALAU PER CAPÍTOLS

2 minuts (amb Mine!)

Carta al director

Abraçada pòstuma (amb Ferran Palau)

L’investigador

Nen juga sol

Futur imperatiu

Lladró (amb Elisenda Solsona)

El sentit del sentit

El forense ha confessat (amb Pep Rius)

Una Bíblia per als ateus

Diàleg

A la carena

 

palau

2 thoughts on “Classe Mitjana al Palau

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s