La (re)presentació de Classe Mitjana

Fa dies que en tenim el cartell i les col·laboracions. Hem acabat el guió d’escena. Els assajos estan en marxa. El dia 7 de Novembre s’acosta i, per això, us volem explicar una mica de què va això de la (re)presentació de Classe Mitjana.

Classe Mitjana és un disc que explica una història. Aquesta història, l’hem anat explicant durant aquest 2012 en concerts de format acústic, afegint, de mica en mica, algunes ajudes a l’escena en forma de projeccions, i millors maneres d’explicar-vos-la a tothom que heu vingut a compartir estones de música amb nosaltres. 

Ara, hem arribat a la següent estació. Aprofitem la invitació del Palau de la Música al cicle Bandautors per donar una empenta més a aquesta història. Pel dia 7 de Novembre, preparem canvis musicals que engrandeixen el petit format al què us hem acostumat aquest any. Intentarem portar el disc a l’altura del lloc que ens acull. El dia 7 de Novembre, comptarem amb la inestimable col·laboració de bons amics: els Mine!, en Pep Rius (Raydibaum, L’Abdominable Gallina Nauseabunda), Ferran Palau (Anímic i ell mateix) i Joan Pons (El Petit de Cal Eril). Ells, ens delectaran no només aportant el seu talent i sensibilitat a la música que fem, sinó encarnant els personatges de Classe Mitjana, donant-los vida a l’escenari.

El dia 7 de Novembre, Classe Mitjana pren nova vida al Palau de la Música. S’acosta la (re)presentació de Classe Mitjana al Palau de la Música.

 

Entrades disponibles a: web del palau de la música, amb descompte al TRESC,

Lloc: Sala d’assaig de l’Orfeó Català (Palau de la Música)

Dia i Hora: Dimecres 7 de Novembre, 19:30

 

Image

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s